Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige roomkaas met jalapeño
Pimp je roomkaas eens en maak deze heerlijke pittige roomkaas met jalapeño
Vind jij dit recept lekker?
Print Recept
Pinterest
Bewaar in jouw kookboek
Deze staat in je kookboek
Gang:
Bijgerecht, Borrelhapje, dip
Keuken:
Nederlandse
Trefwoord:
jalapeño, pittige roomkaas, roomkaas, roomkaas met jalapeño
Voorbereidingstijd:
4
minuten
minuten
Bereidingstijd:
1
minuut
minuut
Totale tijd:
5
minuten
minuten
Servings:
1
schaaltje
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
200
gram
naturel roomkaas
Philadelphia of huismerk
▢
1
verse jalapeño
zeer fijngehakt
▢
1
theelepel
sriracha
▢
1
theelepel
gedroogde peterselie
▢
flinke
snuf
versgemalen zwarte peper en zout
▢
1
teentje
knoflook
geraspt
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng de roomkaas/zuivelspread met de jalapeño, peper, zout, knoflook, peterselie en sriracha.
Klaar is kees! Eet smakelijk.
De roomkaas is ongeveer 5 dagen houdbaar in de koelkast. Bij ons krijgt het die kans alleen nooit.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer