Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the imagemagick-engine domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Deprecated: Required parameter $module_path follows optional parameter $file_path in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-content/themes/trendomania/cherry-framework/cherry-core.php on line 397
Deprecated: Required parameter $label follows optional parameter $format in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-content/themes/trendomania/cherry-framework/modules/cherry-breadcrumbs/cherry-breadcrumbs.php on line 477
Deprecated: Required parameter $core follows optional parameter $class_name in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-content/themes/trendomania/cherry-framework/modules/cherry-toolkit/cherry-toolkit.php on line 84
Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $class_name in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-content/themes/trendomania/cherry-framework/modules/cherry-toolkit/cherry-toolkit.php on line 84
Deprecated: Required parameter $after follows optional parameter $text in /home/famkook/domains/familieoverdekook.nl/private_html/wp-content/themes/trendomania/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-satellite-utilit.php on line 90 Chocoladecake met hazelnootpasta - Familie over de kook
Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een cakeblik in met een beetje roomboter en bestrooi met een beetje bloem.
Meng het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout en de cacaopoeder. Mix in een mengkom de roomboter met suiker. Mix dan één voor één de eieren erdoorheen. Spatel het zelfrijzend bakmeel mengsel erdoorheen samen met de melk en vervolgens de grof gehakte chocoladestukjes.
Schep het cakebeslag in de cakevorm en bak in 50 tot 60 minuten gaar. De tijd is erg afhankelijk van je oven. Check dus al na 40 minuten. De cake is gaar wanneer een satéprikker er schoon uit komt. Laat de cake minimaal 10 minuten op een rooster afkoelen voordat je de cake uit zijn vorm haalt. Wanneer de cake voldoende is afgekoeld smeer dan een (dikke) laag hazelnootpasta over de bovenkant. Rasp er eventueel nog extra chocolade overheen.
TIP: is je cake nog niet gaar maar begint hij te donker te worden, dek de cake dan af met een stukje aluminiumfolie.