Deze Mexicaanse tuna melt is niet alleen lekker tussen de middag maar in de zomer ook erg lekker als avondmaaltijd. Serveer er dan eventueel een frisse salade bij.
Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de broodjes open en leg deze op de bakplaat.
Verdeel over de opengesneden delen de geraspte kaas.
Meng de tonijnsalade even door elkaar zodat de tonijn goed verdeeld is met de bonenmix.
Verdeel over de onderkant van de broodjes de tonijnsalade. Drizzle er een beetje sriracha overheen en bestrooi met een snuf versgemalen zwarte peper.
Bak de broodjes voor 8-10 minuten in de oven goudbruin.
Verdeel over de onderkant van het broodje met de tonijnsalade de blokjes avocado, komkommer en fijngehakte koriander. Leg de bovenkant van het broodje erop en smullen maar!
TIP: ben je geen liefhebber van koriander? Vervang dit dan voor (platte) peterselie.