Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verkruimel de feta en meng dit met 2 eieren, snuf zwart peper, pul biber en de peterselie.
Rol het bladerdeeg uit op het bijgeleverde bakpapier. Verdeel het feta mengsel eroverheen en bestrooi met de geraspte mozzarella Rol voorzichtig de rol bladerdeeg aan de lange kant op en snijd in ongeveer 10-11 stukken.
Leg de bladerdeegrolletjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk de rolletjes iets platter. Smeer de rolletjes in met geklutst ei of een beetje melk. Bestrooi met maanzaad.
Bak de bladerdeegrolletjes in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Laat op een rooster iets afkoelen voordat je je tanden erin zet.
TIP: bestrooi vlak voor serveren eventueel met fijngehakte peterselie.TIP: ook lekker is om vlak voor serveren over de hapjes een beetje honing te drizzlen en te bestrooien met extra pul biber of chilivlokken.