1kuipjeBoursin Zacht & Romigof andere kruidenroomkaas
100gramextra belegen kaasgeraspt
12plakjessalamikan ook minder zijn, afhankelijk van de grote van de salami
snufjepul biberof chilivlokken
sesamzaadjesoptioneel
maanzaadoptioneel
1eigeklutst (of melk)
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit op het bijgeleverde bakpapier. Smeer het bladerdeeg in met de Boursin zacht en romig, leg daarop de plakjes salami en de geraspte kaas.
Rol het bladerdeeg over de lange lengte op en snijd in 10-12 stukjes. Leg deze stukjes op de bakplaat ( met de open kant naar boven) en druk de stukjes platter.
Smeer de bladerdeeghapjes in met geklust ei en bestrooi met wat sesamzaad, maanzaad en pul biber.
Bak in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Laat op een rooster iets afkoelen voor serveren. Eet smakelijk!