75gramhavermeelhavervlokken kunnen ook, deze moeten dan alleen fijngemalen worden
25gramgebroken lijnzaad
250mililiter havermelkof sojamelk
2eetlepelspure cacaopoeder
1banaanin stukjes gesneden (gebruik een rijpe banaan)
1snufjezout
zonnebloemolievoor in de koekenpan
Ingrediënten topping
1banaanin plakjes gesneden
10verse frambozen
10blauwe bessen
2eetlepelsdadelstroop
2eetlepelsgebakken kokos lichtbruin gebakken
Instructions
Doe alle ingrediënten van de pannenkoeken (niet de zonnebloemolie!) in een blender en mix het tot en glad beslag.
Verwarm de koekenpan met hierin een scheutje olie. Als deze heet is bak je de pannenkoekjes in de pan.
Laat de pannenkoeken liggen tot er belletjes in het beslag komen. Draai ze dan voorzichtig om en bak ze nog even kort aan de andere kant.
Stapel de pannenkoekjes met hier tussen plakjes banaan en fruit. Wanneer je klaar bent drizzle je er een beetje dadelstroop en geraspte kokos overheen.