Prak de helft van de aardbeien en snijd de andere helft in partjes. (giet het sap van de geprakte aardbeien zoveel mogelijk weg of dep met een stuk keukenpapier het sap zoveel mogelijk weg)
Meng de mascarpone met de geprakte aardbeien.
Mix de slagroom lobbig met de suiker en schep dit vervolgens voorzichtig door het aardbei-mascarpone mengsel.
Haal de lange vingers kort door de espresso en leg een laagje in de ovenschaal.
Schep de helft van het mascarpone mengsel eroverheen. Herhaal deze stap nog een keer. Verdeel vervolgens de aardbeien partjes eroverheen. Dek de tiramisu af en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. 💡 Tip: Voor het beste resultaat laat je de tiramisu zo lang mogelijk in de koelkast staan, liefst een hele nacht! Lees meer tips onder het recept.
Bestrooi eventueel vlak voor serveren met kokossnippers en/of fijngehakte citroen melisse. Eet smakelijk! 😋