Verwarm de oven voor op 190 graden en bekleed een bakplaat met een stuk bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit op het bijgeleverde bakpapier. Leg het bladerdeeg met de korte kant recht voor je.
Smeer het bladerdeeg in met de lemon curd en bestrooi met de geraspte kokos.
Vouw het deeg via de korte kant over elkaar heen. Druk vervolgens het deeg goed maar voorzichtig aan. Snijd het deeg vervolgens in stukjes van ongeveer 2 cm breed. (ik haalde er 8 reepjes uit) Druk de stukjes een klein beetje aan.
Draai de strookjes bij de uiteindes in tegengestelde richting van elkaar. (dan krijg je namelijk een mooie twistervorm) Leg de stengels/twisters op de met bakpapier beklede bakplaat.
Smeer alle stengels in met een beetje melk of geklutste ei. Bak de bladerdeeg stengels in 15-20 minuten goudbruin. Haal voorzichtig met een tang de bladerdeeg stengels van de bakplaat en leg op een rooster om af te koelen. Laat de bladerdeeg stengels niet afkoelen op de bakplaat! Er loopt namelijk altijd iets lemon curd uit de stengels, dat gaat ietsjes aanbraden en eenmaal afgekoeld krijg je de stengels niet meer mooi van de bakplaat af.
Bestrooi vlak voor serveren de bladerdeeg stengels met lemon curd. Eet smakelijk :-)