Vet een kleine ovenschaal in en leg de verse worsten erin. Bestrooi de de verse worsten aan beide kanten met een snuf versgemalen zwarte peper, paprikapoeder, oregano en chilivlokken. Rol de worsten een paar keer om zodat alles goed gemengd is.
Bak de verse worsten in 30-35 minuten goudbruin en gaar. (Draai halverwege de worsten om)
MAAK ONDERTUSSEN DE FETA YOGHURTSAUS:
Meng ondertussen alle ingrediënten voor de frisse feta yoghurtsaus. Bewaard de saus in de koelkast tot gebruik.
TIP: knijp de geraspte komkommer uit om overtollige vocht eruit te halen….dan wordt je saus niet zo drassig.
MAAK DE GRIEKSE HOTDOGS KLAAR:
Gebruik je afbak pistoletjes bak deze dan in de oven volgens de gebruiksaanwijzing af.
Snijd de pistoletjes aan de bovenkant in. Druk de zijkanten iets naar buiten toe. (haal eventueel iets van de binnenkant van het brood eruit) Smeer een beetje van de feta-yoghurtdip erin. Beleg met een handje rucola, leg de “hotdog”/verse worst erin en verdeel er nog een flinke schep feta-yoghurtdip eroverheen. Bestrooi eventueel nog met fijngehakte verse peterselie en/of munt.