Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met een stuk bakpapier.
Meng de pesto met de rasp van een 1/2 citroen en een snuf chilivlokken.
Rol het bladerdeeg uit op het bijgeleverde bakpapier.
Smeer het bladerdeeg in met de pesto en bestrooi met de geraspte mozzarella en Grana Padano.
Vouw het deeg via de korte kant op over elkaar heen. Snijd het deeg dan in stukjes van ongeveer 2 cm breed. Druk de stukjes een klein beetje aan.
Draai de strookjes bij de uiteindes in tegengestelde richting van elkaar. (dan krijg je namelijk een mooie twistervorm)
Leg de stengels/twisters op de met bakpapier beklede bakplaat. Smeer alle twisters in met het geklutste ei en bestrooi eventueel met de fijngehakte pijnboompitten.
Bak de pesto twisters in 15-20 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en eet smakelijk!