Wanneer je afbak Turks brood gebruik, bak deze dan volgens de gebruiksaanwijzing af.
Snijd van de kippendijfilet eventueel de grote stukken vet weg. Meng de kippendijfilet met een scheutje olie, de paprikapoeder, kerriepoeder, kaneel, peper en zout.
Meng alle ingrediënten voor de kerriemayonaise en zet in de koelkast tot gebruik. Kook de eieren naar eigen wens qua hardheid en snijd vervolgens in plakjes.
Bak of grill de kippendijfilet goudbruin en gaar. Snijd vervolgens de kip in dunne reepjes.
Snijd het Turkse brood doormidden. Smeer zowel de bovenkant als de onderkant in met de kerriemayonaise. Beleg met de sla, komkommer, avocado, tomaatjes, ei, radijs en beleg met de stukjes kip. Leg daarbovenop eventueel een handje alfalfa.
TIP: wanneer je een groot Turks brood gebruikt, snijd het brood dan in 4 of 8 stukken.