Meng het gehakt met de knoflook, peper, zout, ei, sambal en paneermeel. Vorm er 16 kleine gehaktballetjes van.
Meng in een schaaltje alle ingrediënten voor de saus. Kook de spaghetti, noedels/noodles of mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak ondertussen de gehaktballetjes met saus en groenten klaar.
Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een hapjespan. Bak de gehaktballetjes rondom goudbruin aan. Leg een deksel op de pan en bak de gehaktballetjes in ongeveer 7-10 minuten gaar. Draai ze af en toe om.
Voeg dan de roerbakgroenten toe en bak dit 3-5 minuten mee. Voeg de saus toe en bak 1-2 minuten mee. Meng vervolgens de gekookte spaghetti erdoorheen. Breng eventueel extra op smaak met versgemalen zwarte peper en/of zout.
Bestrooi vlak voor serveren met wat fijngesneden bosui en cashewnoten of pinda's.
TIP: lekker met komkommer in zuur erbij en kroepoek.