Prak de avocado's fijn met een snuf peper, snuf zout, snuf pul biber (chilivlokken) en het sap van een halve limoen.
Meng de geraspte wortel met de spitskool, stukjes komkommer, mais en de fijngehakte koriander.
Meng 4 el Griekse yoghurt met een kleine eetlepel van de Santa Maria Burrito Seasoning Mix. Verdun de saus eventueel met een scheutje water.
Verwarm de groente tortilla's volgens de beschrijving op de verpakking. Smeer ze in met een laagje guacamole. Leg daarop het groente mengsel, drizzle daaroverheen de kruidige yoghurtsaus en leg vervolgens de kipfilet en chorizo erop. (hoeveelheid is een beetje naar eigen wens) Vouw of rol de tortilla's dicht.
TIP 1: het groente mengsel en de yoghurtsaus kan je prima een avond van te voren al voorbereiden. TIP 2: houd je van pittig eten? Leg er dan nog een paar schijfjes ingelegde jalapeño's tussen.TIP 3: mag het een keertje iets minder gezond zijn? Dan is het erg lekker om voor de crunch wat tortilla chips tussen in de wraps te gebruiken.TIP: 4 heb je salade over? Meng dit met een beetje van de kruidige yoghurtsaus. Doe dit in een apart bakje. Neem een vork mee naar je werk/school en je hebt een heerlijk tussendoortje.