Meng het gehakt met alle kruiden, eidooier en peterselie.
Vorm er 6 platte burgers van en laat even opstijven in de koelkast
Haal ongeveer een uur voordat je gaat bbq'en de burgers uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
Voeg alle ingrediënten voor de saus bij elkaar en roer dit goed door.
Dek af met folie en zet in de koelkast tot gebruik.
Ga verder met het maken van de uien. Verwarm een flinke scheut olijfolie en roomboter in een pan
Voeg de uien toe met zwarte peper en zeezout
Bak 2 minuten op hoog vuur
Voeg de sambal toe en bak weer 2 minuten mee
Voeg dan de honing toe en bak even kort mee
Zet nu het vuur laag en laat de uien onder af en toe roeren karameliseren. Neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag
Grill de burgers op de BBQ en leg vlak voor de burger af is de geraspte cheddar erop.
Smeer het hamburgerbroodje in met de saus, leg wat sla op het broodje, dan de cheeseburger, plakjes tomaat, gekarameliseerde uien, krokant gebakken spek en het gebakken eitje.