Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige roomkaas met jalapeño
Pimp je roomkaas eens en maak deze heerlijke pittige roomkaas met jalapeño
No ratings yet
Printen
Pin
Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Opgeslagen!
Gang:
Bijgerecht, Borrelhapje, dip
Keuken:
Nederlandse
Trefwoord:
jalapeño, pittige roomkaas, roomkaas, roomkaas met jalapeño
Voorbereidingstijd:
4
minuten
minuten
Bereidingstijd:
1
minuut
minuut
Totale tijd:
5
minuten
minuten
Porties:
1
schaaltje
Kook stand
Scherm aanhouden tijdens het koken
Ingrediënten
200
gram
naturel roomkaas
Philadelphia of huismerk
1
verse jalapeño
zeer fijngehakt
1
theelepel
sriracha
1
theelepel
gedroogde peterselie
flinke
snuf
versgemalen zwarte peper en zout
1
teentje
knoflook
geraspt
Instructies
Meng de roomkaas/zuivelspread met de jalapeño, peper, zout, knoflook, peterselie en sriracha.
Klaar is kees! Eet smakelijk.
De roomkaas is ongeveer 5 dagen houdbaar in de koelkast. Bij ons krijgt het die kans alleen nooit.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer