Trefwoord: kant en klare taartbodem, kokos, mango, simpel taartje, taartje
Porties: 1taartje
Equipment
mixer
Ingrediënten
1 kant en klare taartbodem klein formaat van ongeveer 100 gram
125gramslagroom
125gramcrème fraîche
1zakjevanillesuiker
1theelepelsuiker
1,5mangogeschild en in blokjes gesneden
1/2limoen
kleinhandjekokossnipper
Instructies
Haal de taartbodem uit de verpakking. Meng de stukjes mango met het sap van een 1/2 limoen. Klop de slagroom met 1 tl suiker en een zakje vanillesuiker. Schep er voorzichtig de crème fraîche doorheen. Bak in een droge koekenpan een handje kokossnippers licht goudbruin.
Verdeel het slagroom-crème fraîche mengsel over de taartbodem. Verdeel daaroverheen de mango blokjes en bestrooi met de goudbruin gebakken kokossnippers.
Klaar is kees!! Simpel toch!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook