Kook de mie nestje met 1 bouillonblokje gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet af en besprenkel met zonnebloemolie tegen het plakken
Verwarm de oven voor op 200 graden of 180 graden hetelucht
Zet een grote wok op het vuur en laat de pan goed heet worden
Doe een flinke scheut zonnebloemolie in de pan en bak de uien kort. Voeg dan de knoflook toe en de paprikapoeder, kerriepoeder, peper, zout en de sambal. Bak dit kort mee
Voeg dan de champignons, paprikablokjes en shoarmavlees toe en bak het geheel tot het vlees gaar is. Dit duurt ongeveer 7 minuten
Voeg het bekertje crème fraîche toe samen met 50/75 milliliter bier en bak nog 5 minuten op laag vuur
Voeg de gekookte mie nestjes toe en hussel dit goed door de saus. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas en bak de ovenschotel 15 minuten mooi goudbruin