Zet alvast de bbq aan (je kan de kip ook bereiden op een grillpan, sla deze stap dan over). Snijd de aardappels in partjes en kook de aardappels gaar. Giet de aardappels af en laat de aardappels even uitstomen.
Maak ondertussen de dressing: Meng de 3 eetlepels Griekse yoghurt met 2 eetlepels Zaanse mayonaise, 1 theelepel mosterd, 2 theelepesl kerriepoeder, 2 theelepels citroensap, 2 theelepels kurkuma, snufje chili vlokken en breng op smaak met zout en peper
Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Verhit een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak de paprika met de ui en de Italiaanse kruiden met peper en zout tot de ui zacht geworden is. Dit duurt ongeveer 3-5 minuten
Snijd de kipfilet in repen van ongeveer 2 cm. Leg de kipfilet reepjes in een kom en bestrooi met 2 eetlepels kipkruiden en een scheutje olie. Bak de kipfilet op de bbq gaar of op een grillpan.
Snijd de little gem sla in stukken, halveer de cherrytomaten en de avocado in blokjes. Leg dit allemaal in een grote schaal samen met de aardappels en meng de dressing door het geheel. Leg de kipfilet reepjes erbovenop en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.