Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en laat ze een klein beetje ontdooien. Was de preien en snijd ze in halve ringen.
Verwarm een scheutje olie in een hapjespan. Rul het gehakt goudbruin met 2 tl sambal badjak, 2 tl kerriepoeder, 1/2 eetlepel paprikapoeder en de knoflook. Als het gehakt goudbruin is voeg dan de prei toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens de roomkaas toe en meng dit goed door het gehakt-prei mengsel. Voeg 1 tl nootmuskaat toe en laat tevens 3 minuten zachtjes mee bakken. Breng op smaak met peper en zout.
Vet een ovenschaal in en leg hier de plakjes bladerdeeg in. Zorg ervoor dat de plakjes bladerdeeg iets over de randen valt. Dit kan je straks mooi naar binnen vouwen over de taart heen. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Giet het gehakt-prei mengsel erin. Vouw de randen over de taart en smeer de randen in met een beetje koffiemelk of geklutst ei. Bestrooi met de geraspte kaas en strooi eventueel wat extra paprikapoeder eroverheen. Bak de hartige taart in 30 minuten goudbruin en gaar.