Begin met het maken van de avocado dressing: Voeg alle ingrediënten voor de avocado dressing in een keukenmachine en pureer tot je een pesto achtige substantie hebt. Breng op smaak met eventueel een extra snuf peper en of zout.
Kook de pasta met het bouillonblokje gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng de gesneden kip op smaak met peper en zout. Bak de kip in een flinke scheut olie samen met 1,5 el sambal badjak en 1 flinke el honing goudbruin en gaar.
Leg op een grote schaal de zak met gemengde sla. Meng de pasta met net zoveel avocado dressing als jijzelf wilt. Leg de pasta op de sla. Leg de kip eroverheen. Leg de gehalveerde cherrytomaten erop en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas. Bestrooi met een flinke scheut olie en eventueel nog extra gemalen zwarte peper en of zout. Ook lekker met nog extra fijngesneden peterselie.