Heb je geen oud brood, haal dan de 4 sneetjes oud brood tijdig uit de zak zodat ze een beetje hard kunnen worden. Haal de korsten van het brood en snijd ze in grove stukjes. Meng ze in een kom met olijfolie extra vierge, flinke snuf peper, snuf zout en een snuf pul biber (chilivlokken). Bak de croutons op middelhoog vuur goudbruin. Smeer de kipfilets in met een snuf peper, zout, knoflookpoeder en uienpoeder. Grill of bak de kipfilets goudbruin en gaar. Snijd de kip daarna in dunne reepjes.
Meng de sla met de gegrilde kip en honing mosterdsaus. Dit is op eigen smaak, ik gebruik 3 eetlepels maar meer of minder mag ook. Leg over de de salade de krokant gebakken croutons en als je het lekker vindt, strooi er dan nog een klein beetje Parmezaanse kaas overheen. Eet de salade lauwwarm of zet voor een koude salade in de koelkast.