Verwarm de oven voor op 200 graden inclusief bakplaat. Leg de rol bladerdeeg op een bakpapier. Vouw de randen van het bladerdeeg ietsjes naar binnen.
Meng de crème fraîche met een snuf peper, zout, knoflookpoeder, 1/2 tl oregano en chilipoeder. (voeg net zoveel toe totdat jij het lekker vindt smaken). Smeer de crème fraîche over het bladerdeeg. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas.
Leg de plakjes courgette, champignons, paprika, ui, tomaat en salami op de plaattaart. Bestrooi met een snuf peper. Leg de plaattaart op de hete bakplaat en zet voor 15 minuten in de oven. Haal na 15 minuten de plaattaart uit de oven.
Breek voorzichtig de eieren op de plaattaart, bestrooi met de overgebleven kaas, een 1/2 tl oregano en eventueel een beetje chilivlokken. Bak de plaattaart in 15 minuten goudbruin.
Serveer de plaattaart met een frisse salade of bij een kom soep.