Begin met het maken van de fetakaas yoghurtdressing. Doe alle ingrediënten hiervoor in de blender of mix met een staafmixer heel fijn. Zet de dressing in de koelkast tot de salade klaar is. (je kan het ook heel fijn prakken met een vork)
Verhit een scheutje olie en een klontje roomboter in een wok of hapjespan en bak de krieltjes met de kruiden gaar en goudbruin. (dit duurt 10-15 min. ik leg zelf altijd de eerste paar minuten de deksel op de pan en daarna bak ik zonder deksel) Kook ondertussen ook de eieren.
Leg in een grote schaal de veldsla, daarop de krieltjes, tomaat, gekookte ei (in partjes gesneden), avocado, komkommer en de pepermakreel. (scheur de pepermakreel gewoon in stukjes) Besprenkel met de fetakaas yoghurtdressing en klaar is kees.
TIP: ik gebruik niet in 1x alle dressing over de salade. Ook lekker is om wat extra fetakaas over de salade te gebruiken.