Verwarm de oven voor op 170 graden. Leg de cupcake/muffin papiertjes in het de cupcake/muffin bakblik.
Meng de bloem met een snuf zout en een half zakje bakpoeder.
Klop de eieren met de suiker luchtig (meng tot het mengsel lichtgeel/wit van kleur is geworden) Voeg al mixend de olie toe. Spatel vervolgens de kokosmelk, vanille extract en geraspte kokos door het beslag.
Spatel daarna de bloem en de 3/4 deel van de frambozen erdoorheen. Meng net lang genoeg tot alles gemengd is. (de frambozen mogen best kapot gaan)
Schep het beslag in de cupcake/muffins vormpjes. (tot de bovenkant) Bestrooi eventueel de bovenkant nog met een beetje suiker of geraspte kokos (dan krijg je een krokant laagje)
Bak de muffins gaar in ongeveer 20-25 minuten. Laat de muffins op een rooster afkoelen.
Bak de kokossnippers goudbruin in een droge koekenpan. Spuit een toef slagroom op de muffins, verdeel hier overheen de overgebleven frambozen en bestrooi met de goudbruin gebakken kokossnippers.