Verwarm de oven zo heet mogelijk voor als je zelfgemaakte pizzabodems gebruikt. Verwarm de oven voor volgens de beschrijving op de verpakking van kant en klaar pizzadeeg.
Mix met een staafmixer de gepelde tomaten met een flinke snuf versgemalen zwarte peper, zout, gedroogde oregano, suiker en een flinke eetlepel sriracha. Mix tot je een gladde saus hebt. Proef of je nog extra sriracha toe wilt voegen of eventueel een ander ingrediënt.
Smeer de bodems van de pizza in met een dun laagje pittige tomatensaus. Verdeel wat stukjes mozzarella over de pizza en bak de pizza's gaar en goudbruin in de oven. Als de pizza klaar is leg dan wat blaadjes basilicum op de pizza samen met wat extra stukjes mozzarella.
TIP: scheur de mozzarella alvast in kleine stukjes en dep deze goed droog. Zo verliest de mozzarella minder vocht en blijft je pizzabodem knapperig.
TIP: de pittige tomatensaus is genoeg voor een behoorlijk aantal pizza's. Vries de overgebleven tomatensaus in voor een volgende keer dat je pizza wilt eten.