Zelfgemaakte pittige teriyaki saus

Zelfgemaakte pittige teriyaki saus
Recept Afdrukken
Zelfgemaakte pittige teriyaki saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd avondeten, Lunch
Keuken Japanse
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
klein schaaltje
Ingrediënten
Maaltijd avondeten, Lunch
Keuken Japanse
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
klein schaaltje
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Zet een steelpannetje op het vuur en verwarm alle ingrediënten op de maïzena en citroensap na. Breng de saus aan de kook en laat 4 minuten zachtjes koken. Meng ondertussen 1 theelepel maïzena met een scheutje koud water. Voeg het maïzena papje toe aan de saus en laat nog even zachtjes doorkoken. De saus zal nu gaan indikken. Breng op smaak met een scheutje citroensap. Dit is optioneel, de saus wordt namelijk dan wel een stuk frisser en zuurder van smaak. Voeg dus niet meteen teveel toe.
Deel dit Recept