scroppino met limoncello, prosecco en roomijs

scroppino met limoncello, prosecco en roomijs
Recept Afdrukken
scroppino met limoncello, prosecco en roomijs
scroppino maken met limoncello
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd drinken
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 10 minuten
Porties
glazen
Ingrediënten
Maaltijd drinken
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 10 minuten
Porties
glazen
Ingrediënten
scroppino maken met limoncello
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Zet een paar uur van te voren 4 champagne glazen in de koelkast. Zorg dat je prosecco en limoncello ook ijs en ijskoud zijn. Laat het ijs wel iets zachter worden voor gebruik.
  2. Ik maakte de scroppino in de blender maar met een mixer kan ook. Mix de roomijs met de citroen sorbet ijs. Mix vervolgens de limoncello en prosecco erdoorheen. Giet de scroppino in de ijskoude champagne glazen en garneer met eventueel een schijfje limoen.
  3. Wil je niet zo'n vol glas, halveer dan het recept en serveer de scroppino in kleine glaasjes.
Deel dit Recept