Saag Paneer met spinazie a la crème

Saag Paneer met spinazie a la crème
Recept Afdrukken
Saag Paneer met spinazie a la crème
recept vegetarische saag paneer met diepvries spinazie a là crème
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd avondeten
Keuken Indiase
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
GEKRUIDE PANEER
Maaltijd avondeten
Keuken Indiase
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
GEKRUIDE PANEER
recept vegetarische saag paneer met diepvries spinazie a là crème
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Snijd de Paneer in blokjes en meng de blokjes met een scheutje olie, paprikapoeder, kurkuma, peper en zout. (dit kan je eventueel ook een paar uur van te voren doen)
  2. Verhit een scheutje olie en fruit de ui met de gember, knoflook, rode peper, zout en peper. Voeg dan de komijn, nootmuskaat, garam masala en korianderpoeder toe en bak dit kort mee. Voeg de spinazie toe en verwarm dit mee. Zet het vuur laag en roer 1 voor 1 de eetlepels Griekse yoghurt toe. Zet het vuur weer iets hoger en laat 3-5 minuten pruttelen. (mocht je peper iets te heet zijn, voeg dan een beetje suiker toe)
  3. Verhit ondertussen een flinke laag olie in een koekenpan. Bak de blokjes paneer aan beide kanten goudbruin. Laat even uitlekken op een stukje keukenpapier.
  4. Serveer de Saag (spinazie) in een schaal of heel diep bord en leg hierin de Paneer.
  5. Serveer het gerecht met rijst of Naan. Om zelf Naan te maken, neem een kijkje op onze blog. Daar staan meerdere Naan recepten.
Deel dit Recept