Romige pasta met spinazie en schelvis

Romige pasta met spinazie en schelvis
Recept Afdrukken
Romige pasta met spinazie en schelvis
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd avondeten
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20-25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd avondeten
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20-25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verhit 50 gram roomboter en bak de champignons, knoflook, peper en zout 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bloem toe en laat al roerend 2 minuten gaten. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de Italiaanse kaas toe en laat 5 minuten op laag vuur de kaas smelten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit de rest van de boter en bak de schelvishaasjes in circa 6 minuten middelhoog vuur gaar. Keer halverwege.
  3. Voeg ondertussen de spinazie in delen toe aan de champignon roomsaus en laat slinken. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Meng de pasta door de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe om het smeuïger te maken. Verdeel de pasta over diepe borden. Leg er een stuk schelvis op en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Deel dit Recept