romige avocado kip salade

romige avocado kip salade
Recept Afdrukken
romige avocado kip salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
schaaltje
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Zet een pan met water en het bouillonblokje op het vuur. Als het water kookt, leg dan de kipfilets erin en laat deze 15 minuten zachtjes koken. Als de kipfilets gaar zijn, trek ze dan met 2 vorken uit elkaar en breng op smaak met 1 tl knoflookpoeder, 1 tl uienpoeder, peper en zout. Laat de kip iets afkoelen.
  2. Halveer de avocado's, haal de pit eruit en prak het vruchtvlees fijn. Breng op smaak met het sap van 1 limoen, flinke snuf peper, zout, chilivlokken (pul biber), fijngesneden peterselie en de fijngesneden bosui. Meng met de kip en laat in de koelkast verder afkoelen en op smaak komen. Bestrooi voor het serveren nog met een extra snuf peper en chilivlokken.
Deel dit Recept