Pannenkoekenbeslag

Pannenkoekenbeslag

 

 

Recept Afdrukken
Pannenkoekenbeslag
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Meng het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout. Voeg de melk toe en mix tot een glad beslag. Voeg de eieren toe en mix de eieren goed door het beslag. Voeg dan 2 el schenkstroop toe en 1 tl kaneel er roer tevens goed door het beslag.
  2. Laat het beslag even 30 minuten rusten voordat je de pannenkoeken gaat bakken
  3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Doe een klontje boter of een beetje olie in de pan en laat dit goed warm worden. Bak de pannenkoeken mooi goudbruin.
Deel dit Recept
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =