Pannenkoekenbeslag

Pannenkoekenbeslag

 

Pannenkoekenbeslag

3.29 van 7 stemmen
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Gang: Diner, Lunch, Ontbijt
Keuken: Amerikaanse, Nederlandse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 55 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram Zelfrijzend Bakmeel
  • 1 liter Melk het liefst volle melk
  • snufje zout
  • 2 eetlepels Schenkstroop
  • 1 theelepel Kaneel
  • 3 eieren

Instructies

  • Meng het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout. Voeg de melk toe en mix tot een glad beslag. Voeg de eieren toe en mix de eieren goed door het beslag. Voeg dan 2 el schenkstroop toe en 1 tl kaneel er roer tevens goed door het beslag.
  • Laat het beslag even 30 minuten rusten voordat je de pannenkoeken gaat bakken
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Doe een klontje boter of een beetje olie in de pan en laat dit goed warm worden. Bak de pannenkoeken mooi goudbruin.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer