Mexicaanse salade met gegrilde kip en tortillachips
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
MEXICAANSE KIP KRUIDEN
KRUIDGE DRESSING
Instructies
  1. Meng alle specerijen voor de kip. Smeer de kip in met zonnebloemolie en wrijf de kruiden goed over de kip. Verhit een grillpan en grill de kip in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin. (4-5 min per kant)
  2. Maak ondertussen de kruidige saus: meng hiervoor alle ingrediƫnten en zet in de koelkast tot gebruik.
  3. Leg in een grote schaal de gemengde sla. Verdeel daaroverheen de kidneybonen, komkommer, avocado, cherry tomaatjes, rode ui en tortillachips. Snijd de kipfilet in reepjes en leg deze op de Mexicaanse salade. Besprenkel met de kruidige dressing. Klaar is Kees!!