kwarkbroodjes met kaneel

kwarkbroodjes met kaneel
Recept Afdrukken
kwarkbroodjes met kaneel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15-20 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15-20 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop de kwark met de eieren, 4 eetlepels fijne kristalsuiker, 1/2 zakje vanillesuiker en een snufje zout. Meng de bloem met het bakpoeder en 3 tl kaneel. Voeg de bloem beetje bij beetje toe aan het kwarkmengsel. Het beste kan je hiervoor deeghaken gebruiken.
  3. Leg met een grote lepel, of ijsschep 7-8 bollen op de met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kwarkbroodjes 13 minuten in de oven. Meng in de tussentijd 2 el koffiemelk met 1 el kaneelsuiker. Bestrijk na 13 minuten de kwarkbroodjes hiermee en bak ze nog een paar minuten verder in de oven tot ze licht goudbruin geworden zijn.
Deel dit Recept