kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata

kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata
Recept Afdrukken
kruidnoten tiramisu met Licor 43 Orochata
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Nagerecht/Toetje
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 10 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht/Toetje
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 10 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Roer de mascarpone los met een spatel. Klop de slagroom bijna stijf met 3 el suiker. Meng met een spatel de slagroom door de mascarpone samen met het kopje espresso, 6 el Licor 43 Orochata, 1/2 tl kaneel en een 1/2 tl speculaaskruiden.
  2. Bouw de glaasjes op door wat truffel kruidnoten erin te doen, (houd 75 gram apart) daarop wat van het Licor 43 Orochata mengsel en dit bouw je in laagjes op. Mocht je het niet meteen gaan eten, zet het dan nu in de koelkast. Verkruimel vlak voor serveren de overige kruidnoten en bestrooi dit over de glaasjes.
Deel dit Recept