Indische filet americain

Indische filet americain

Indische filet americain

5 van 1 stem
Printen Pin Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Keuken: Nederlandse
Bereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 2 minuten
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 300 gram rundertartaar
  • 1,5 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels ketjap manis
  • 1 flinke theelepel sambal badjak
  • flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout
  • 1/4 theelepel knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gemberpoeder
  • 1/4 theelepel uienpoeder
  • 2 flinke theelepels paprikapoeder
  • 1 flinke eetlepel ketchup

Instructies

  • Het maken van deze filet americain is echt heel simpel: mix alle ingrediënten in een keukenmachine tot je een smeuïge substantie hebt. Wil je hem pittiger? Voeg meer sambal toe. Wil je hem romiger? Voeg meer mayonaise toe....ofwel....speel zelf ook een beetje met de smaken.
  • TIP: smeer het op een broodje met sla, bosui en rode peper.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer