Guatemalaanse stoofpot

Guatemalaanse stoofpot
Recept Afdrukken
Guatemalaanse stoofpot
Stemmen: 2
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 3-4 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 3-4 uur
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 2
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Kruid het vlees met peper, zout, paprikapoeder en bestrooi met 1 el bloem. Maak de salsa door in een foodprocessor de tomaten, ui, rode peper, jalapeno, groene appel en knoflook grof te pureren.
  2. Verhit een scheutje olie en klont roomboter in de stoofpan. Bak het vlees in porties goudbruin aan en leg het vlees even apart. Fruit nu voor 10 minuten de salsa in het braadvet aan op middelhoog vuur. Leg het vlees erbij en laat het 3,5 uur stoven. Voeg dan de aardappel en wortel toe en laat nog 20-30 minuten stoven. (deksel niet helemaal op de pan) Roer er de koriander doorheen en breng op smaak met peper zout. Serveer met rijst en/of tortilla wraps
Deel dit Recept