Gegrilde garnalen met pittige kaasdip

Gegrilde garnalen met pittige kaasdip
Recept Afdrukken
Gegrilde garnalen met pittige kaasdip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Snack
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Snack
Keuken Italiaanse
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verhit de oven voor op 230-250 graden. Leg de kaas in een gietijzeren pannetje. Bestrooi de kaas met de fijngehakte oregano en chilivlokken en een snufje peper en zout. Zet in de oven en verhit tot de kaas gaat borrelen en mooi goudbruin is.
  2. Wok ondertussen de garnalen met een snuf peper, zout en een scheutje citroensap. Voeg een klont kruidenboter toe en bak nog even kort mee.
  3. Smeer de plakken oerbrood in met olijfolie, peper, zout en eventueel wat knoflook. Grill de plakken brood en serveer bij de garnalen en kaasdip.
Deel dit Recept