bananenbrood met noten en chocolade

bananenbrood met noten en chocolade
Recept Afdrukken
bananenbrood met noten en chocolade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60-70 minuten
Porties
bananenbrood
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60-70 minuten
Porties
bananenbrood
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een cakeblik in en bekleed met bakpapier.
  2. Klop de roomboter met de suiker luchtig. Voeg 1 voor 1 de eieren toe. Voeg 1 tl vanille extract toe en een snufje zout en roer dit goed door het mengsel. Meng de bloem met het cacaopoeder en voeg ook dit beetje bij beetje toe. Als alles goed gemengd is voeg je de geprakte banaan toe. Ook dit roer je door het beslag. Als laatste voeg je de pure chocolade en gemengden noten toe.
  3. Doe het beslag in het cakeblik en bak in 60-70 minuten gaar.
Deel dit Recept