Aziatische biefstuk spiesjes
Porties Prep Tijd
9spiesjes 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
4minuten 4uur minimaal
Porties Prep Tijd
9spiesjes 5minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
4minuten 4uur minimaal
Ingrediënten
  • 600gram biefstukin grote blokjes gesneden
PITTIGE AZIATISCHE MARINADE
OVERIGE INGREDIËNTEN
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade. LET OP: gebruik alleen de helft van de rode peper. De andere helft gebruik je om over de biefstuk spiesjes te strooien na het grillen.
  2. Meng de marinade met de biefstuk en laat minimaal 4 uur marineren. Hoe langer….hoe lekkerder! Week de satéstokjes in water. (dit voorkomt dat ze verbranden op de bbq) Rijg de gemarineerde biefstuk aan de prikker. Verwarm de bbq voor tot 230 graden. Grill de biefstuk 2 x 2 minuten indirect op de bbq. Bestrooi met de overgebleven rode peper, bosui en seroendeng.
  3. TIP: je kan de biefstuk ook gewoon grillen in een grillpan of kort wokken in een wok.