koude aardappelsalade met ham en kruidige saus
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
7minuten 8 uur
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
7minuten 8 uur
Ingrediƫnten
KRUIDIGE DRESSING
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar, spoel af en laat de aardappelen even afkoelen. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, snuf peper, zout, paprikapoeder, kerriepoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, gedroogde peterselie en citroensap. Als de saus te dik is, voeg dan een heel klein scheutje water toe.
  2. Meng de afgekoelde aardappelen met de kruidige dressing/saus, hamreepjes, ui, zilveruitjes en augurk. (gebruik niet meteen alle saus). Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik. Snijd vlak voor serveren de eieren in partjes en leg deze op de aardappelsalade. Bestrooi met een beetje vers gehakte peterselie en eventueel een beetje chilivlokken.
  3. TIP: ook lekker met sla, tomaat en komkommer.