aardappelsalade met ham en kruidige saus

aardappelsalade met ham en kruidige saus
Recept Afdrukken
koude aardappelsalade met ham en kruidige saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd avondeten, Lunch
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 7 minuten
Passieve Tijd 8 uur
Porties
personen
Ingrediënten
KRUIDIGE DRESSING
Maaltijd avondeten, Lunch
Keuken Nederlandse
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 7 minuten
Passieve Tijd 8 uur
Porties
personen
Ingrediënten
KRUIDIGE DRESSING
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar, spoel af en laat de aardappelen even afkoelen. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, snuf peper, zout, paprikapoeder, kerriepoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, gedroogde peterselie en citroensap. Als de saus te dik is, voeg dan een heel klein scheutje water toe.
  2. Meng de afgekoelde aardappelen met de kruidige dressing/saus, hamreepjes, ui, zilveruitjes en augurk. (gebruik niet meteen alle saus). Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik. Snijd vlak voor serveren de eieren in partjes en leg deze op de aardappelsalade. Bestrooi met een beetje vers gehakte peterselie en eventueel een beetje chilivlokken.
  3. TIP: ook lekker met sla, tomaat en komkommer.
Deel dit Recept